Kennel Megarden
NUCH SECH FICH SE JV-13 FI JV-13 FI V-13-15-17 JWW-14 SE V-15 EU W-15 NO V-15 HeW-15 Megarden's Beyla Bernice ( bildet er tatt av Marit Jenssen)
NKK Trondheim 2019

Omtrent et helt år siden sist vi var på hundeutstilling, så forhåpningene før NKK-utsillingen i Trondheim helgen 29-30/6 var ikke så høye😜 Ikke hadde vi hatt tid til å trene noe særlig i forkant heller.

Gleden er derfor desto større når vi står igjen BIR (Best i rasen) på vår debutant Megarden's Lathans og BIM (Best i motsatt kjønn) på hans halvsøster Megarden's Beyla Bernice🏆🏆😁

Begge ble i tillegg belønnet med Cacib, noe som er relativt nytt i vår rase.🥰

Må samtidig nevne at en valp fra vår N-kull, Megårdens Noddy,  stilte også og ble BIR-valp med HP <3 

Den hyggelige dommeren for dagen var

Maija Heinilä


Beyla har nå stilt på NKK Leangen i 2014,2015,2017,2018 og 2019 og har blitt enten BIR eller BIM samtlige ganger. I 2016 deltok hun ikke pga valper :-)
Kunne du tenkt deg å ha hund på fòr??

Vi har 1 hund vi trenger nytt hjem til. Hunden blir å betrakte som din egen, men Kennel Megarden har avtalte avlsrettighetene.


Megardens Lathans

Lathans er den godeste og snilleste koseklompen vi har hatt i hus. Han er rolig (til gårdshund å være), og veldig mild i flokken. Dessverre for han og oss, så er det veldig slitsomt at han er gutt og alle de andre er tisper. Ikke rettferdig å måtte bli skilt fra flokken hver gang han har aller mest lyst til å være sammen med de. Lathans var planlagt å ha hjemme til vi fikk røntget han (ved 1 års alder) og resultatet ville bestemme om han ble solgt eller tiltenkt avl og da satt på fòr. Han er nå røntget fri med HD A og vil derfor etter hvert bli satt i avl. Han er født 070218Lurer du på hva det vil si å ha fòrhund fra oss eller synes dette høres interessant ut? Ta kontakt (i første omgang) på mailadr.

sisseloyas@yahoo.no
 

Det er en fordel om dere bor i nærheten av Trondheim evt langs E6 sørover
http://megardenshundeliv.blogg.no 


Bloggen blir kun oppdatert når vi har valper på gang. Her legger vi ut alt som skjer fra paring til levering, slik at alle som vil kan få "ta del i" drektigheten, fødselen og den tiden valpene er hos oss :-))

 

BLOGGEN OPPDATERT:

          21/12-18