Kennel Megarden
NUCH SECH FICH SE JV-13 FI JV-13 FI V-13-15-17 JWW-14 SE V-15 EU W-15 NO V-15 HeW-15 Megarden's Beyla Bernice ( bildet er tatt av Marit Jenssen)
Kunne du tenkt deg å ha hund på fòr??

Vi har 2 hunder vi trenger nye hjem til. Hunden blir å betrakte som din egen, men Kennel Megarden har  avtalte avlsrettighetene.


Megardens Lathans

Lathans er den godeste og snilleste koseklompen vi har hatt i hus. Han er rolig (til gårdshund å være), og veldig mild i flokken. Dessverre for han og oss, så er det veldig slitsomt at han er gutt og alle de andre er tisper. Ikke rettferdig å måtte bli skilt fra flokken hver gang han har aller mest lyst til å være sammen med de. Lathans var planlagt å ha hjemme til vi fikk røntget han (ved 1 års alder) og resultatet ville bestemme om han ble solgt eller tiltenkt avl. Han er nå røntget fri med HD A og vil derfor etter hvert bli satt i avl. Han er født 070218


Megarden`s Nala

Nala er fra vår siste kull, som ble født 041118. Hun er akkurat fylt 4 mnd.  Hun er aktiv og en sånn bare-lykkelig-hund. Hun er veldig ung og har bare vært valpen i flokken foreløpig. Hun har foreldre med ekstremt gode resultater i utstillingsringen, og ser pr nå, meget lovende ut selv også. Vi håpeer å kunne stille henne til champion, og at hun etter hvert vil bringe sine gode gener videre i fremtidige kull for oss om hun tilfredstiller alle avlskrav. Lurer du på hva det vil si å ha fòrhund fra oss eller synes dette høres interessant ut? Ta kontakt (i første omgang) på mailadr.

sisseloyas@yahoo.no
 

Det er en fordel om dere bor i nærheten av Trondheim evt langs E6 sørover
http://megardenshundeliv.blogg.no 


Bloggen blir kun oppdatert når vi har valper på gang. Her legger vi ut alt som skjer fra paring til levering, slik at alle som vil kan få "ta del i" drektigheten, fødselen og den tiden valpene er hos oss :-))

 

BLOGGEN OPPDATERT:

          21/12-18