Her bor vi
Vi kjøpte gården av Ole Morten sine foreldre i mai-05, og har etter den tid gjort en totalrenovering av trønderlånet.  September 2006 sto første fjøs ferdig, og januar 2008 var også fjøs nr 2 ferdig, og det var begynnelsen på at det igjen var drift på gården.

Sommeren 2011 ble også Megarden Kennel startet opp, med første kullet i januar 2012.
Utsikten fra stua
Ole Morten

Ole Morten er født i -75, og oppvokst på Megarden. Han er eldst av 4 søsken. Han trives som gårdbruker og har en aktiv arbeidsdag med drift av 2 fjøs. Ettermiddagene går stort sett med til å kjøre og hente unger, og i tillegg er han med som trener for håndballguttene født 2006. Etter det kom hund i hus har han også blitt en ivrig utstiller, og har fått stor interesse for Gårdshunden, en interesse som hele familien tar del i.  

Ole Morten har tidligere vært styremedlem i gårdshundklubben. Sitter nå i valgkomiteen.    

Sissel
Sissel er født i -72, og oppvokst på Byåsen. Har en eldre søster.
Sissel har alltid hatt mange dyr, og under oppveksten har hest og hund vært favorittene. Ble utdannet sykepleier i 2003 og etter noen år i sykepleieryrket, fristet en videreutdanning. Valget var lett, og i 2010 var jordmortittelen i boks. Jobber i dag 80% stilling som jordmor på St. Olavs hospital, noe som er mer enn nok når man har en aktiv familie som også skal følges opp. Sissel er den i familien som tråler stamtavler og leter etter gode kombinasjoner. Har stor interesse for avlsarbeid og har vært medlem av gårdshundklubbens sunnhetsråd fra 2015.
Mari Helene

Mari Helene er den eldste i søskenflokken, og har tatt steget ut av redet. Hun bor nå sammen en venninne og har selvfølgelig gårdshund i huset. Hun er født 18/6-97 og har gått 1.år på sykepleierutdanningen. Skoleåret 2017/2018 har Mari tatt friår for å kunne reise rundt i verden Hun blir gjerne med å stiller ut hundene, og på sin konfirmasjondag i mai 2012 ble hun eier av Megarden`s Arwen Av Lotta. Mari og Arwen har oppnådd mange fine plasseringer sammen.De er plassert i gruppefinalen på 4 av 5 utstillinger som valp, samt en den nest beste tittelen på ei utstilling. BIS 2 valp :-)) Arwen mangler stor cert for championat, men har ikke blitt så mye stilt den senere tiden.

Mari beholdt tispevalpen fra Arwen sitt kull- Tussa. Tussa ble dessverre påkjørt og døde den 29/9-17. Mari ønsker seg veldig en ny hund og drømmehunden er nok en hund som kan nå høyt i ringen. Mari blir trolig derfor å beholde en tispevalp fra Luna sitt neste kull, da Luna har en lang rekke med championat og titler på sine avkom. Viktigst er at selvfølgelig at Luna også får så utrolig trivelige valper :-)

 

Christian

Christian er eldste gutten i familien. Han er født 15/9-00. Begynner 2.året på videregående høsten-17  Har snart prøvd det meste av idrett, men nå står det litt mere forkus på hund på planene. Christian er en rolig gutt, som liker å jobbe alene. Han har stor tålmodighet med dyrene og har en god måte å trene med de på. Han er gjerne med på utstilling om vi trenger hjelp med hundene, men ønsker seg noe mer aktiv trengingsmåter med hund. Desember-15 ble han eier av Nuch NV-17 Adoreas Red Kalici, som er en Nova scotia duck tolling retriver. En fantastisk hund som har kommet som et positiv tillegg til kennel Megarden


Emma Kristine

  Den midterste i flokken er Emma Kristine. Hun er født 17/8-03. Hun begynner på Gimse ungdomskole høsten 2016.Det viktigste i Emma sin hverdag er nok turn og det gjør hun nesten 24/7. Har store mål og jobber veldig hardt for å nå målene sine. Hun elsker dyr og er den som tar det tyngst når et dyr må flytte eller dør. Hun har alt begynt å snakke om hunden hun skal ha når hun nå skal konfirmeres til våren (ingen får hund før etter konfirmasjonen )Henne store drøm er å bli dyrlege.

Stine Emilie
Stine er minste jenta, og er født 28/1-05. Hun begynner nå i 7.kl på Gimse skole. Stine spiller både håndball og fotball og er også den som gjerne blir med ut og tar i et tak. Ei ordenlig gårdsjente :-) Hun er flokkens roligste og er utrolig glad i å bake. Hun baker alle slags ting bare hun har en oppskrift :-)  Stine er den som er mest glad i skog og mark og blir gjerne med på tur med hundene.
Jørgen
Jørgen er minstemann i flokken, og han er født 17/6-06. Han går i 6.kl på Gimse skole. På fritiden spiller han fotball og håndball, og er en reser både på banen og i mål. Han har nok dratt en stor fordel av alle de ballkrigene han har hatt  med storebror på trampolinen. Han er den som bryr seg minst om hunden, men han går aldri å legger seg uten å slippe ut Kira slik at hun er klar for natten... under hans dyne :-)