Ole Morten var alltid sikker på at gården skulle drives når han en dag skulle ha den, og når vi kjøpte gården i mai-05, ble det også starten på letingen etter en lønnsom drift.
Det var mange gode og mindre gode forslag, men valget falt til slutt på fjørfe. I september 2006 sto det første fjøset ferdig, og kyllingdrifta var igang. 1 år og 4 mnd. senere var fjøs nr.2 ferdig, og i januar-08 startet vi med rugeeggproduksjon.
Frem til 2018, drev Ole Morten gården på heltid. Etter mange år og lange arbeidsdager, valgte vi å avslutte rugeeggproduksjonen, slik at Ole Morten kunne ha mulighet til litt annet arbeid også. Det betyr at fra juni 2018, er  det kylling i begge fjøs, og begge har jobb utenom gården og deler mer på gårdsarbeidet.
  
Gården tatt fra "Livegen". Kyllinghuset ligger til høyre i bildet.
Bilde tatt fra verandaen. Her er rugegghuset som ble ferdig i januar-08


 

Dette er Hanefar. Var tatt ut for avliving, men fikk en ny sjanse. Ble en tam hane som fulgte etter oss ut i forrommet, og så helst å få servering fra egen kopp der.
Stor variasjon
Kan umulig være like enkelt å være høne bestandig heller :-). Det største egget veide 142g, og det i midten 58g (normalt egg)