Nydningen`s Grevinde Danner

Våren 2008 begynte vi å snakke om at vi skulle hatt en hund, og vi hadde mange kriterier for hva vi ønsket. Svært få hunder oppfylte disse, men en av dem var dansk-svensk gårdshund. Letingen begynte, og vi brukte lang tid. Vi lette i Norge, vi lette i Sverige, men vi endte opp i Danmark. Der ble det den 22.11.08 født 6 flotte valper, og en liten tispe skulle få flytte til Norge. Den 29/1-09 reiste Ole Morten og Christian nedover å hentet henne. og den 30/1-09 kom de hjem med verdens skjønneste lille gårdshundvalp. Du kan lese om hvor hun kommer fra her: http://www.nydningen.dk

Bilde har vi fått av Kennel Nydningen. Her er hun 39 dager gammel.
Første kvelden hjemme i Norge. Kira syntes ungene hadde mange spennende leker.
Stine og Emma koser med Kira
12/1-10

Kira har nå tatt HD røntgen, og desverre viser det seg ay hun har HD D. Veldig trist at det blir uaktuelt å sette valper på henne, men det er jo samme Kira våres. Hun gjør seg ingen ting av det ennå, og målet vårt fremmover blir å gjøre vårt beste for at Kira skal få et langt og smertefritt liv. Det forandrer ingen planer ellers. Vi kommer til å stille henne videre, for både hun og vi trives med det.

Vi har helt siden vi fikk Kira vært sikker på at vi skal ha flere gårdshunder, så vi håper vi snart kan finne en parring vi synes er interessant Vi ønsker å finne en som vi skal bruke på utstilling, og selvfølgelig avl om alt ligger til rette for det. Kira kommer til å bli verdens beste "tante"

Kira og onkel Dante (Nydningens Dante)
 
Her er sløyfene Kira har fått etter 5 valpeshow :-))) Vi er spente på hvordan det vil gå når det blir "alvor". Vi gleder oss :-)Nydningens Grevinde Danner (Kira) 4 mnd.