Foreldre

Megarden`s Arwen Av Lotta

Arwen er fra vårt A-kull og er vårt lille hjertebarn. Etter A-kullets tøffe start på livet, var vi redd vi mistet Arwen. Men hun klamret seg til livet (og matfatet) og skapte store gledestårer når vår eldste datter Mari mottok Arwen i konfirmasjonsgave. Det er Mari som eier henne, og det er hun som også har trent henne og stilt henne på utstilling. Arwen innehar kennelens beste plassering i utstillingsringen med en BIS 2 valp. Hun mangler kun det store certet for championat, men er ikke stilt den senere tiden,

Arwen er en utsedvanlig rettferdig og mild tispe. Hun er med overalt, godtar alle mennesker og har også vært med flere ganger på forskjellige eldresenter når Mari har vært i praksis. Da tusler hun rundt de gamle og legger seg i et hvilket som helst fang eller bare følger etter Mari.

 

Megarden`s Bror Bernhard

Miro er fra vårt B-kull og her helbror til vår egen NO SE FI UCH SE JV-13 FI JV-13 FI V- 13 JWW-14 SE-V 15 Megarden`s Beyla Bernice.

Denne paringen har vært et tema hos oss over lang tid. Vi har alltid tenk at en blanding av Lotta ( mor til Arwen) og Luna (mor til Miro) ville bli en bra kombinasjon. Å pare to barn av disse flotte tispene er utrolig spennende. Gemyttet er supert på begge, og valpene vil nok bli noen fantastiske familiehunder.

Vi vil sannsynligvis holde igjen en tispevalp etter Arwen og Miro i Kennelen