Piccobello Bentley`s Bernice of B & L

5 1/2 uke gammel (Bilde er tatt av Kennel Piccobello da vi besøkte dem 4/12-10)

Så har vi vært så heldig og funnet enda en fantastisk flott liten tispevalp som kommer til oss. Hun er vel den vi antagelig vil ha størst forventning til, men samtidlig må passe oss for å ikke sammenligne henne med sin mor. Nydelig er hun jo uansett hvordan fremtiden hennes vil bli, og vi føler oss svært priviligerte som får bli hennes eiere. Hun blir hentet hos Kennel Piccobello i Danmark den 5/1-11. Her kan du lese om hvor hun kommer fra:  www.kennel-piccobello.dk

9. Januar 2011

Da har vi hatt noen dager med Luna, og for en fantastisk liten skapning. Hun er utrolig tillittsfull, tøff og superglad hund. Vi var litt spent på hvordan de to hjemme ville reagere på en liten valp, men det har gått over all forventning. Lotta hadde litt vanskelig i begynnelsen med å roe iveren, men hva kan man forvente?, ikke så enkelt når man bare er 9 mnd. Nå går det supert. Luna og Lotta er blitt bestelekekamerater. Og Lotta leker sååå forsiktig med henne. Kira derimot er overhodet i flokken, og har en vanskelig jobb men å følge med på de to som spretter rundt og har det morro. Hun er veldig beskyttende over Luna, og når hun mener leker er over eller for vilter, så går hun i mellom. Det er veldig interessant å følge med på språket disse hundene har seg i mellom.

Vi gleder oss virkelig til fremtiden med de nydelige hundene våre, og  spesielt til Lunas første utstilling. Hun har allerede forstått at det kommer en godbit om hun står pent, flinke Luna våres.