Valper
MEGARDEN`S NALA
Vi vurderer å sette ut 

Megarden`s Nala  

på deleie om rette hjem dukker opp. Nala er født 4/11-18 (10 uker pr.13/1-19) og er etter

 SE DK N UCH NORDJV-14 
Samkas Messi 
og 
SE FI N UCH SE JV-13 FI JV-13 FI V-13-15-17 JWW-14 SE V-15 EU W-15 NO V-15 HeW-15  
Megarden`s Beyla Bernice. 

Både mor og far er meget høyt premierte hunder og Nala vil også etter hvert få prøve seg i utstillingsringen (fra 4 mnd alder) Resultatene der avgjør hvor mye/ofte hun vil bli stilt ut, men målet er helt klart championat. Hvis alt ligger til rette for det, blir hun forhåpentligvis å gå i avl om noen år. 

Nala er meget energisk, trygg og lettlært liten frøken. Foreløpig får hun bare være valp og de voksne hundene her er lekeplassen og læremestrene hennes, men hun vil helt klart ha behov for en aktiv hverdag og mental stimuli etter hvert som hun vokser til. Hun har aldri opplevd noe negativt i livet, er vokst opp med 5 søsken og flere voksne hunder i huset. Hun er aldri overstimulert eller utsatt for stress.

Hvis du/dere tenker at Nala kan være en hund for dere, så tenk nøye gjennom:

> Er du villig til å "dele" hunden med oppdretter, der oppdretter tar med seg hunden på utstilling (min 1 mnd forvarsel), og har hunden hjemme hos seg for 1-3 kull?.

> Har du tid og overskudd til å trene aktivt med hunden, slik at hun holdes i form både mentalt og fysisk?

> Bor du max en 1/2 time fra Melhus og er sikker på (som du kan bli) at du ikke skal flytte?


I Nala får du en hund som kommer til å utfordre deg, se opp til deg og gjøre alt hun kan for å spille på lag med deg. Du vil kunne få en knalldyktig agilityhund eller lydighetshund eller kanskje er rallylydighet noe du kunne tenkt deg. Nala er med!! Hun vil gi deg et hav av positive opplevelser og du vil glede deg til neste trening. 

Årsaken til at vi vurderer dette, er at vi har pr nå 6 hunder og det er 2 for mye. 

Tenker du at dette er noe for deg, så send en mail og fortell om deg selv. Er du usikker på hva dette innebærer, så send en mail og spør om det du lurer på :-)


Mailadr: sisseloyas@yahoo.no

Vi har for tiden ingen valper for salg!!!