Valp fra Kennel Megarden

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Våre valper vil bli født på et eget rom hvor mor og barn får være i fred de første 3-4 ukene etter fødselen. Etterhvert vil de få flytte inn på stua, hvor de får en stor valpebinge og masse tumleplass. Derfra har de også utgang til en stor veranda og hundeluftegården hvis været tillater det. Her blir de værende til de er leveringsklare. På denne tiden vil de bli vant til alle hverdagslyder i6 huset, de møter daglig både voksne og barn og de må lære å forholde seg til de andre hundene i flokken. Når valpene er flyttet til valpebingen, er også potensielle valpekjøpere velkommen til å besøke oss.

 

Vi har ingen ventelister på valp, men en interesseliste. Ingen får stå på liste hos oss før ETTER vi har paret en tispe, men da er potensielle valpekjøpere velkommen til å melde sin interesse. Vi lover aldri ut valp før de er født. Dette fordi vi ønsker å "se" valpene litt før vi tar våre valg. Vårt mål er å finne mest mulig riktig eier til hver valp, og vi bruker defor god tid og har ingen "køsystem". Dvs. at det kan ta tid før vi bestemmer hvor alle valpene skal. Alle som får valp fra oss, må ha mulighet til å komme på besøk, og ingen valper sendes alene til ny eier.

 

Valp fra oss:

- leveres tidligst ved 8 ukers alder

-  er vaksinert og chipmerket

- er helsesjekket. Vetrinærattest medfølger

- er forsikret mot skjulte feil i 5 år

- fått ormekur

- leveres med valpepakke fra Royal Canine og Agria

Alle våre valper vil blir registrert i NKK.

Prisen pr. valp er kr. 14 000. i hht raseklubbens anbefalinger. Det diskuteres pr. tiden en økning i pris og kennel Megarden kommer til å følge evt.nye anbefalinger som måtte komme.

Fra 1/2-18 økes valpetiden til 15000 kr

Trenger du å vite mer om rasen kan det være lurt å lese her:

http://web2.nkk.no/no/tjenester/helse/ras/RAS.9UFRLSXP.ips 

www.rdsg.no 

 

Er du interessert i valp fra oss er du velkommen til å ta kontakt når dere ser at vi har paret en tispe dere finner interessant. Det er ingen vits å sende mail om at dere ønsker hund fra oss når vi ikke har kull på gang. Dere vil da uansett måtte sende ny mail når vi har paret en tispe. Årsaken til dette er at vi kan ha opp mot 1 år i mellom kullene, og da vil mange av dere ha skaffet dere valp andre steder i mellomtiden.

Har dere andre henvendelser, er det bare å sende mail, så besvarer vi så raskt som mulig.

 All førstegangskontakt ønskes pr. mail (ikke sms, tlf, FB og beskjed på svarer)
Send en mail hvor du/dere forteller litt om dere selv, erfaring med hund fra før?, hvilke tanker dere har for valpen, hviket kjønn dere ønsker og hvor dere bor i landet :-)

For at vi skal greie å besvare alle raskest mulig, er det viktig at vi slipper å etterspørre de spørsmål vi trenger svar på OG at vi slipper å besvare masse spørsmål som dere fint kan finne ved å lese om rasen.  Dette er ikke for at vi ikke VIL besvare spørsmål om rasen, men det går utrolig mye tid og besvare mange mailer. Under perioder med valper, må man kunne beregne med opp mot 3 uker ventetid på svar. 

 

 

          Mail: sisseloyas@yahoo.no