Kommende kull / planlagte kull

Kommende kull

NUCH Megarden`s Gitte Gullhjerte

 

 

 

 

 

 

                      hadde den 11/8-18, en vellykket paring med

Lille-Lo`s Embracing Kaos

 

 

 

 

Gitte er ei usedvanlig enkel tispe. Litt sånn " hører jeg så hører jeg" og " kommer jeg, så kommer jeg", men på en sjarmerende måte. En ubekymret dame, med et stødig hode. Hun er norsk utstillingschampion (NUCH) og har søsken med en lang rekke meritter. En helsøster er godkjent besøkshund til Røde Kors, noe som krever en stødig mentaltest. Dette blir Gittes første kull

Kaos er en kraftfull og uredd hanne. Akkurat slik de bør være og slik vi liker de. Han er utstillt 2 ganger med excellent (Beste premie i kvalitetsbedømming), ck (cert-kvalitet) og 2.beste hanne begge gangene. Har har pr. nå 16 avkom, og flere av hans søsken er satt i avl. En helbror går aktivt agility, med sølv fra lagkonkuransen i NM i år

Hvis alt går som planlagt, vil valpene bli født ca 13/10-18, og være leveringsklar rundt midten av desember. Det er nå mulig å ta kontakt for å sette seg opp på vår interesseliste, men vær vennlig å les Valp fra Megarden først.

Under sees en fiktiv stamtavle på kommende valper

()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

 

 

NUCH SECH FICH SE JV-13 FI JV-13 FI W-13 -15-17 JWW-14 SE V-15 EU W-15 NO V-15 HeW-15

Megarden's Beyla Bernice 

 

 

 

 Har den 4 og 5/9-18 hatt vellykket paring med

SE DK N UCH NORDJV-14 

Samkas Messi

Beyla er vår "once-in-a-lifetime"-hund. Hun er fra vårt første egenplanlagte kull og er også fra første kull som ble født på gården. Beyla har "alt" Et vakkert ytre og et vakkert indre. Hun er leken og aktiv, rolig og kosete, smart og lettlært. Hun er med på akkurat det du vil hun skal være med på. I utstillingsringen har hun vært unik og har en enorm rekke med titler. Ikke enkelt for en utenforstående å forstå hva alle bokstavene hun har betyr, men for de som evt er interesserte, er dette  beskrevet under kull B hvor dere finner Beyla.

For en tid tilbake, ble vi oppringt av noen som er aktive innenfor agility. De hadde et kurs for barn på gang og en liten jente hadde ikke lenger en hund å trene med da hennes egen ble syk. "Hadde vi kanskje en å låne bort"?? Det måtte bli Beyla og Beyla digget det, og jenta digget Beyla. Det er akkurat slik Beyla er. Hun er og har alt <3

Messi må vel egentlig også beskrives som en hund som har alt. Stødig, myk, veldig kosete, meget rasetypisk, uredd og en som også har gjort det utrolig bra i utstillingsringen. Tror ikke den hunden gidder å stresse noe (... kanskje fordi han er "mann" :-) )

Hvis alt går som planlagt, vil valpene bli født ca 6/11-18, og være leveringsklar først på januar. Det er nå mulig å ta kontakt for å sette seg opp på vår interesseliste, men vær vennlig å les Valp fra Megarden først.

Under sees en fiktiv stamtavle på kommende valper

 

 

Planlagte paringer

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Nova Scotia Duck Tolling Retriver

Vi er under planlegging av vårt første tollerkull!!!

 Forventet løpetid er i oktober 2018 ( var....Ha ha)

Mere info kommer!!